Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Εκφράζοντας συναισθήματα


14 Φεβρουαρίου. Μια ημέρα - αφορμή για έκφραση συναισθημάτων, ακόμα και για τους λιγότερο εκδηλωτικούς. Μια μέρα που όλοι έχουν την ευκαιρία, προσφέροντας ένα λουλούδι ή μια αγκαλιά, ένα φιλί ή ένα χαμόγελο, ένα χειροποίητο γλυκό ή μια σοκολάτα, να συνοδέψουν ένα "σ'αγαπώ" με ένα "χρόνια πολλά!" και να πλημμυρίσουν συναισθήματα.

14 Φεβρουαρίου. Μια μέρα που οι οθόνες γεμίζουν από φωτογραφίες ερωτευμένων ζευγαριών, από καρδούλες ζωγραφιστές ή σοκολατένιες, από λουλούδια όλων των ειδών και από γραπτές ευχές και υποσχέσεις. 

Κάπου κάπου κάνουν την εμφάνισή τους και στίχοι τραγουδιών που αφιερώνονται σε αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιοι, λιγοστοί αλλά πολύ ρομαντικοί, εξακολουθούν να γράφουν τις σκέψεις τους και να τις στέλνουν με κάρτες, σαν ανάμνηση των παλιότερων καρτ ποστάλ, κρυφοί νοσταλγοί μιας άλλης εποχής.

14 Φεβρουαρίου. Μια ανάρτηση με αφορμή μια παλιά καρτ ποστάλ, μια εικόνα που ξυπνά χίλιες σκέψεις, φέρνοντας για λίγο κοντά το παρελθόν, ψιθυρίζοντας συναισθήματα που δε σταματούν να γεννιούνται σε κάθε εποχή, κάθε χρόνο, κάθε μέρα. 


Ε.Ψ.     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου